Nu är jag 18 år

Igår var en bra dag för då fyllde jag år. Inte vilken ålder som helst jag fyllde 18 år. Jag fick  bara få presenter igår för ska få ändo mer när jag kommer hem från Spaninen åker idag så håller på att packa.
Idag fyller också min pojkvän alex år han fyller hela 20 år . Grattis till det ville jag bara säg .
Lägger upp bilder på söndag eller måndag när jag kommer hem från Spanien.

Ni får ha det så länge , kram på er

Tidigt

Idag gick jag upp jätte tidigt för att hinna duscha på morgon men sedan när jag hade gått upp och tittade på klockan och klockan stod på 10 över 7 kom på att jag inte började förens 9 så insåg jag att jag hade gått om tid på mig. Så har tagit det rätt lungt och hunnit att välja kläder och sminkat mig ordentligt det är skönt när det blir så fast ändo jobbigt man vill ju ändo sova den där extra timmen.
men snart bär det av till skolan, Idag har jag en kort dag. Nu kl 9 har jag extra engelska  och sedan ska jag prata med syon om mitt val och om högskolan, sedan börjar jag nästa lektion kl 12 så får en lång håltimma . Då ska vi ha friskis och svettis på gympan så himmla kul , Sedan har vi engelska igen.
När jag slutat tänkte jag ta med Alex till sportlife dem har grattis vecka där så tänkte att han kunde passa på att pröva mitt gym

Här är Svea eftersom jag la upp en bild på saga igår så måste jag lägga upp en på svea nu .

Söndag

Min helg , i fredags bestämed jag och alex oss för att åka till vindön. Vi åt gott och tittade på film med alex mamma, det var rätt länge sedan vi var där och hälsade på så det var lite mysigt att åka dit och titta .
I lördags så bestämed vi oss för att åka och hälsa på Alex bror och hans flickvän Isabell det är dem vi ska åka tillsammans med till Spanien på onsdag.
Hon bodde på en jätte fin liten ö som heter Gullholmen hur fint som helst.
Sedan på kvällen så kom dem till vindön och vi åt tacos tillsammans och hade en riktigt rolig kväll tills jag somnade. Tyckte att vi hade rätt intressanta diskussioner , det kommer nog bli en rolig resa till spanien.
Idag åkte vi hem igen , så har bara varit hemma tagit två promenader för frisk luft och pluggat ingen höjdar söndag kanske men det är sånt som måste göras.

Bilder från Gullholmen
Tänkte lägga upp en bild på Saga medan jag ändo håller på , Saga är min och alex gemensamma katt. Vi har två stycken Saga den minsta och Svea den äldsta


Ha det