Nej !

Alex tänker raka håret , Nej jag vill inte att han gör det. Eller han täker inte raka av hela håret utan bara på sidorna . Hoppas det blir snyggt .Men blir lite orolig bara .
Idag har jag varit hemma var verkligen inte på humör för att gå till skolan idag mådde verkligen inte bra känndes som jag skulle spy imorses men nu mår jag bättre. Har läst ut en bok idag på engelska som heter pojken som kallades det . Väldigt bra bok och det är verkligen något jag rekomenderar att läsa . Sedan har jag börjat läs Om jag kunde dröma som också är riktigt bra har kommit halv vägs med hela boken och ser fram i mot att läsa hela "serien". Men nu sitter jag här och tar det lungt men kanske lägger ett inlägg imorgon med .

Ciao

Jobbat

Har fortfarande inte orkat fixa blogg designen . Har ju aldrig tid . För har hela tiden plugg eller så jobbar jag . Men imorgon så jobbar jag och sedan är jag ledig 3 helger i rad . Det är rätt härligt . Men då blir det ju inga pengar . Men ja ja det får jag överleva .
Nu sitter jag och väntar på att mitt vatten ska koka upp så jag kan laga carbonare . Det är mums. Vet ej vad det blir att hitta på idag ska nog bara vara hemma med familjen och ta det lugnt eftersom jag jobbar imorgon.
Men skriver kanske ett inlägg senare.
 Ciao

God natt

Det blev inte så mycket fixa med bloggen men ska fråga min syster någon dag om hon kan hjälpa mig hon skriver ju faktiskt själv blogg och har många gånger gjort om sin egen . Men ska prata med Alex nu god natt