Au revoir

Det blev vist ett litet inlägg innan danmark . Men snart bär det, Min resa börjar först ner till skåne och sedan över till Danmark. Jag kollade vädret några plus grader blir det i allfall . Men hoppas att tabbelen ljuger och att det blir riktig varmt och gott . Men nu måste jag dra vi ses på söndag igen .

Au Revoir

Hej då så länge

Sitter här hemma hos Alex han är inte hemma men jag lånar hans lägenhet för att plugga lite Engelska det kan verkligen behövas. Idag har varit en riktig jobbig dag och känner verkligen inte för att lägga in ett inlägg nu. Så det blir kort kort . Har varit på skolan en riktigt seg dag och sedan drog jag med en kompis ner till stan en stund för att köpa ansiktskräm till henne . Sedan drog jag hem och tröstade mig med chocklad . Men nu ska jag snart hem från Alex väntar bara på att han ska ringa mig och säga vad han vill ha med sig till Danmark imorgon . Men skriver no inte på hela helgen men vänta er fina bilder från danmark.

Au Revoir

Härlig dag

Idag har det varit en härlig dag hur mysig somhelst. Det började med att jag slutade kl 11 . Då åkte jag upp till Alex eftersom jag inte hade käkat frukost så hade min älskade prins gjort i ordning frukost till oss. Efter frukosten så gick vi ner till gymmet och gymmade en kort stund . Efter gymmet drog vi upp till det soliga kungstorget och satte oss på rådhus cafet och vi beställde varsin bakpotatis med räk röra verkligen någon jag rekomenderar . Super gott.

Jag med min nya frill
Alex på rådhus cafet.

Den får jag vell bjuda på .


Det här blev kvar efter vi mumsade i oss våran mat .

Au revoir