Blogg torka

Oj har inte varit något vidare på att uppdatera men det är så mycket som händer i mitt liv just nu så har aldrig tid och ork . Räkna med det fram över nu för jag har fått blogg torka. Men åter kommer innom kort .

Romantisk kväll

Sitter här på Alex rum och tar det lungt han ligger forfarande och sover ska snart väcka han för klockan är ju redan 14. Igår hade jag och Alex en uderbart romatisk kväll det kan behövas då och då så att kärleken blir starkare och starkare. Vi började med att städa rummet här nere eftersom det såg ut som en katastrof. Sedan när vi nästan var klara så gick vi ut för Alex skulle lära mig åka moppe det gick inget vidare men det var kul .  Sedan åt vi god mat efter det satt vi på balkongen och tittade ut över det vakra havet ,Det var jätte mysigt .
vi gick in och kollade på ett Oc avsnitt runt klockan 2.
När vi vara klara med avsnittet så gick vi ut på en natt promenad nästan runt hela vindön allt var jätte svart och ändast stjärnorna lös upp våran väg.Även fast man borde varit rädd så var det så himmla mysigt att veta att man var trygg bervid den man älskar. Vi gick en lång stund och pratade om allt möjligt som man i vanliga fall inte pratar om.
När vi kom hem somnade vi tungt båda två och sov hela natten.

Ciao

VIVA CHILE !

För 44 minuter sedan var det Chiles national dag , Har varit en ganska rolig dag har firat med lite piroger och haft väldigt kul här är några bilder från idag.


Söta mamma

Här sitter nästan alla och har det gott med

Piroger som mamma gjort super gott

Ida lilla som jag passade idag.

Plus min mosters barn.

Hon har en pojke på 6 år en lite flicka på 3

och en lite pojke på 1

 

 

Men jag har haft en väldigt kul dag

Ciao