Helgen !

Uppdatering igen har haft en underbart kul helg ! I fredags var jag med Alex typ hela dagen vi åkte till torp och sedan hem med massor av godis och hade mys kväll . I lördags så var jag med hemma hos lina med några stycken det var skit kul. Senare på natten drog vi ut på stan och där träffade vi Alex och Edvin som var redigt borta. Ja ja jag hade i allfall riktigt kul så är hel nöjd med helgen. Nu blir det skolan det är faktiskt mindre kul. Men men så är livet som studerande.

Ciao

Inget torp

Det blev inget torp ändo ändrade planer det blir att sitta hemma och plugga för syster min var så himla sur palla åka med hon då !

Uppdatering igen !

Oj jag hade orken att uppdatera idag med. Kul kul men vad jag ska skriva om blir minder intressant .

Idag har jag varit på skolan har gjort spanska prov som gick rätt bra. Idag måste jag plugga eftersom jag har prov på oorgansik kemi i morgon och det lär blir svårt. Men har hunnit plugga ganska mycket denna veckan så hoppas det går bra. Snart kommer min syster hem och jag och hon ska åka till torp och försöka hitta en snygg skjort för har länge vellat ha en ska med inhandla en present till min kära vän Lina som fyller år idag men hon får presenten på lördag för det är då vi firar henne, med lite mysig tjejkväll tror jag det blir. :)
I morgon ska jag vara med Alex vi har planerat hela dagen förs ska vi träffas precis efter skolan sedan åka in till torp för att handla lite godis och chips att mysa med sedan blir det en bra film och en mysig natt promenad:)
I morgon klockan 9 ska jag till näl med inte så kul ! usch måste upp jätte tidigt men men thats life somtimes. hoppas att det går bra får jag göra i allfall .
Men kanske kastar in ett inlägg i morgon eller på lördag

Ciao