Bilder

Bilder från när Jag och Claudia var hos pappa :)Claudia på spårvagnen :)

Jag på spårvagnen :)

Lucas och Claudia på stutsmattan :)

Claudia och Lucas igen :)

Äntligen

Nu har jag ätligen tid att sätta mig framför datorn och leka lite :) Har haft det ganska datorn fritt dom senaste dagarna . Och kan inte lägga upp några bilder nu för jag har ju glömt kamran hos Alex på vindön . Men i morgon kommer han in med den till Uddevalla då kan jag lägga upp bilder från när jag och Claudia var hos pappa och när vi firade midsommar på Vindön hela familjen ( men från det sista blev det bara två bilder efter som kamran slutade att fungera det var synd)

Idag har jag bara haft en mys dag ,Jag och Alex var på vidön och bästemde oss för att åka in till torp med Calle och Marie så vi åkte in jag köpte inte något eftersom jag inte hade pengar :'( 
Alex köpte ett par snygg glasögon och en bodekeps från puma .
Sedan bästemde jag mig för att åka hem för jag saknade min lilla famlij här i uddevalla , så jag drog in hit och vi har haft en liten mys kväll med chips och gruka och dipp . Det var mycket mysig men det var tråkigt att alla inte var  med . men men sånt är livet :)
I morgon ska Alex min gå på typ en jobb interjuv vet inte om man kan kalla det, det för att han ska pracktisera där och kanske försätta jobba där om dom tycker han är tillräkligt bra. Men det får han säkert :)
Han ska pracktisera på Harrys här i Uddevalla som bartänder jag tror det kan bli riktigt kull för han , och jog hoppas han trivs med det :) Jag kanske lägger in en rad eller två här imorgon med om jag får min kamra i morgon det är inte så kul med bara text :)

Ha det bra

?

Nu håller jag och Claudia på att göra i ordning oss för att åka till pappa .  Det var nästan ett helt år sedan jag träffade han vet inte riktigt hur jag känner över det men det fixar sig när jag kommer ditt hoppas jag. Om det går bra idag så kanske vi sover över där men det får vi se :) 

Ha det bra