Bilddagboken

Jag blir arg på vissa saker här i livet , Har varit ute lite på bilddagboken och kollat runt lite på olika bilder på folks bilddagböker.
Och dom flesta bilderna som visas är ganska okej men så i mellan åt hoppar det upp en tjej som inte har kläder på sig men som håller över sina bröst för att visa upp sin kropp . Och under bilderna så står det ungfär runt 100 kommentarer om hur fin den här tjejen är som står där och flaschar sin kropp över hela internet. Det är ju dom själv som har tagit bilderna på sig och lagt upp dom för att dom vill att killar ska se dom och tycka dom är snygga. Dom behöver uppmärksamhet och det är verkligen fel sätt att få det på. Tänk hur mycket äckliga människor som finns här på internet det är verkligen inget säkert ställe att lägga upp bilder på så man måste tänka efter innan man laddar upp bilder.  Det kan ju sitta vem som helst på andra sidan skärmen du vet inte vem som kollar dina bilder och du vet inte var dina bilder kan hamna. En dag när man sitter och surfar så kanske man hittar en länk som leder till en porr sida som ens egna bilder är med på och det kan inte vara en rolig upplevelse hela livet kan ju bli förstört du kanske aldrig mer får jobb om någon hittar dom här bilderna och tänk om du får barn och dom lyckas hitta dom bildern på internet undra hur dom kommer reagera.
Så fort du laddar upp en naken bild eller en bild där du ser utmanande så försvinner den aldrig mera från internet, men när man är ung så kanske man inte tänker så långt i framtiden men jag vet i allfall att jag bryr mig om min framtid.
Och dom flesta som någon gång lagt upp en naken bild kommer ångra det i framtiden tror jag .

Ha det bra
 

Mys dag

Idag har det bara varit en mys dag :) först vaknade jag upp på Vindön och satte mig och kollade på tv och sedan kom Alex upp till mig och vi åt frukost. Sedan åkte vi in till henån för att hyra en film och titta en grej till Alex mopped . Det blev tre filmer i stället  men jag kommer inte ihåg vad dom heter. Sedan åkte jag och Alex till Uddevalla och på bussen träffade vi Krille. Sedan sa jag hej då till Alex som skulle jobba och drog mig hem. Sen har jag bara suttit och tagit det lungt hela dagen , den mästa delen framför datorn .Men det kan vara mys det med .
I morgon blir det fjorden med folk !!

Ha det bra

Gymnasiet

Sitter fram för datorn nu och är hyfsat trött , smsar carro på mobilen eftersom jag har tråkigt snackar lite om gymnasiet.
Har fan tänkt på det mycket nu och det gör min panikslagen, det är en så jävla stor förändrig från dom skolorna jag har gått på sen jag var liten. Det skrämmer mig men jag tror det är fler som är lika rädda eller kanske inte rädda men nervösa som jag och det är nog ganska vanligt men det skrämmer mig.
Och jag börjar ju i samhäll och jag känner bara en till som ska börja samma program som jag men hon kanske inte ens börjar i samma klass som jag. Men det är ändo ganska bra att börja själv i en klass för då kan man liksom börja om på nytt och få nya vänner. Jag tror alla kommer känna sig ganska vilsna i början men sedan hoppas jag att det försvinner.
Men jag tror det kommer lösa sig jag har ju bytt skola två gånger innan och det måste ungfär ligga på samma nivå i nervöshet men när jag bytte skola var det ju bara jag som var nervös men jag tror när man börjar gymnasiet kommer inte jag vara den ända som är nervös utan att det kommer vara många fler.
Men nu ska jag försöka lungna ner mig lite från tanken och lyssna på Bob Marley musik och snart kommer Alex mamma och hämtar mig och Alex till Vindön det blir mys  .Alex är och jobbar så hon hämtar mig först.
Sedan när vi kommer hem till han vill jag kolla på Harry Potter 3 så vi kommer vidare med vårat marraton. Sedan efter det vill jag sommna djup och inte gå upp förens 1-2 på dagen , det blir härligt :)

Ha det bra