Härligt härligt !


Nu ska jag så klart berätta om hur min trevliga dag har varit . Det började med att klockan ringde 6:30 , Usch det är så himla tidigt orkar inte gå upp så tidigt . Så idag får jag lägga mig tidigt helt enkelt , typ halv elva låter bra . Så gick jag upp gjorde iordning mig och hoppade på bussen till skolan. Vi hade Samhäll första lektionen och sedn hade vi matte där vi fick göra ett diagnostiskt test , det kändes som det gick hyfsat bra för mig iallfall. Sista lektionen hade vi Idrott och hälsa men det var ju bara första lektionen så vi hade genom gång på allt som ska hända under året . 
När vi slutade åkte jag hem igen och då smsade lilla Chrille mig och frågade om jag kunde åka bussen med han eftersom jag ändo skulle till Alex . Så jag fick åka ner till stan men när vi väl var framme så missade vi bussen, så vi tog en runt tur på stan. Jag syndade också jag hade bestämt mig för att sluta äta godis på vardagarna och bara äta lite på lördagar . Men idag var jag så himla sugen så det slank ner en liten nogat och en snicker . Usch skäms på mig !
Sen drog jag hem till Alex och var där en stund sedan åkte jag hem igen .

Jag är en sådan där gottegris x)

Och på bussen hem från Alex idag såg jag en iller !!!
Dom är sjukt söta vill ha en liten iller , ska fan skaffa det när jag flyttar hem ifrån 

Min dag

Har inte orkat skriva på ett tag nu men kände att jag var tvungen att uppdatera mig lite grann. Idag var jag på skolan så klart och hade kul . Min klass har blivit så tajt nu så att det är så himla kul att gå i den, alla kan nästan prata med alla. Idag så skippade vi lunchen och gick ut och åt på Cactus i stället , men jag köpte inget för jag var inte hungrig. Efter skolan stötte jag på Chrille och vi kollade lite på stan jag skulle köpa skol grejer och han skulle köpa iprem och lite grejer från apoteket. Vi gick hem till mig och åt lite mat sedan, drog vi till kamphenhof där vi tog bussen till Vindön. Så sa jag hej då till lille Christan och gick och hälsade på min älskade Alex <3 Där har jag varit sedan klockan fem och bara tagit det lungt och för ungefär en timma sedan kom jag hem til Ua. Snart blir det att hoppa in i duschen och sedan sova sött . Se you later

Norge

Sitter här i Norge och skriver lite , igår var vi ute hela dagen och gick ända från klockan 1på dagen till 7 på kvällen och tittade runt hela staden . Det är en riktigt fin stad och så klart hade vi fint väder här i Oslo , Vi alla fick nog lite färg på bena . Idag ska vi åka till Frongneparken ( jag tror det heter så ) och kolla på massor med statyer . Sedan blir det hem färd på 3 timmar i bussen men ja ja vi har haft väldigt kul här och då är det värt att sitta på bussen hem sedan i 3 timmar. Skriver kanske lite när vi kommer till Sverige igen . 

Sed you later